Cégünkről
Szolgáltatások
Termékek
Referenciák
Kapcsolat



Termékek

Analog Meter analóg mennyiségek befogónkénti elemzésére


Analog Meter analóg mennyiségek befogónkénti elemzéséreTöbb mérőhelyes mérő- és fejletiltó program, PLC vagy PC kártya által mért analóg értékek , vagy más a PLC (PC kártya) által számlált mennyiségek alapján történő fejletiltáshoz és egyszerű adatminták gyűjtéséhez.

Több mérőhelyes mérő- és fejletiltó program PLC vagy PC kártya által mért analóg értékek , vagy más a PLC (PC kártya) által számlált mennyiségek alapján történő fejletiltáshoz és egyszerű adatminták gyűjtéséhez. 
 
Kapható egyszerű lokális vagy hálózati alkalmazás formájában. Más hasonló feladat ellátásához a megrendelő igényei szerint átalakítható. 
 
A program tipikusan több befogós - forgó vagy láncszerű - berendezéseken mért mennyiségek befogónkénti adatainak megjelenítésére, valamint PLC vezérlés esetén a hibásan működő befogó folyamatból való kiiktatására, határértékek beállítására alkalmas. 
 

Kapcsolódó információk és letöltések:
- Útmutató (.pdf)


Ha információra van szüksége, vagy kérdései támadtak a termékkel kapcsolatban levelét szívesen megválaszoljuk. Írjon e-mailt az info@scssoft.hu címre, mi hamarosan megválaszoljuk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot más eléréseinken.