Cégünkről
Szolgáltatások
Termékek
Referenciák
Kapcsolat



Termékek

F.M.E.A. Extender kiegészítő modul a Protean rendszerhez


F.M.E.A. Extender kiegészítő modul a Protean rendszerhezAz alkalmazás alapvető feladata a berendezéseken előforduló kritikusan magas hibaszám és selejtszázalék észlelése, ezekre a kezelőszemélyzet figyelmének felhívása, ezen események naplózása.

Az alkalmazás alapvető feladata a berendezéseken előforduló kritikusan magas hibaszám és selejtszázalék észlelése, ezekre a kezelőszemélyzet figyelmének felhívása, ezen események naplózása. Ezekhez a hibákhoz intézkedési utasítások köthetők, melyek opcionálisan megjeleníthetők, mintegy emlékeztetve a kezelőszemélyzetet az alkalmazandó intézkedésekre. 
 
Az F.M.E.A., és a selejtfigyelés az OpenSide-tól független alkalmazásként, és egy a kettőt összekötő interfészként (amely az OpenSide plug-in technológiájára épül) készült el, de az OpenSide-tól függetlenül működni nem tud. 
 

Kapcsolódó információk és letöltések:
- Útmutató (.doc)


Ha információra van szüksége, vagy kérdései támadtak a termékkel kapcsolatban levelét szívesen megválaszoljuk. Írjon e-mailt az info@scssoft.hu címre, mi hamarosan megválaszoljuk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot más eléréseinken.